GALA EXCELENȚEI 2023 si LISTA PREMIILOR EXCELENȚEI 2023

În urma finalizării etapelor de evaluare și contestații ale aplicațiilor pentru recompense 2023 și a hotărârii Consiliului de Administrație al Centrului Județean de Excelență, lista elevilor premianți este următoarea:

Rezultate finale Premiile Excelentei 2023

Centrul Județean de Excelență Prahova – Ploiești, organizează în data de 05 decembrie 2023, la Filarmonica “Paul Constantinescu”- Ploiești, Gala Excelenței 2023

Finanțarea premiilor este asigurată integral de Primăria Municipiului Ploiești.

Evenimentul își propune să fie atât un prilej sărbătoare, de recunoaștere a performanțelor notabile ale elevilor membri ai Centrului de Excelență Prahova – Ploiești, cât și de încurajare și de susținere a excelenței în educație. 

Pentru virarea sumelor aferente Premiilor Excelenței 2023, elevii premianți vor completa documentul următor

Date-bancare-si-acord-GDPR-2023

Transmiterea acestuia alături de extrasul de cont și copia actului de identitate a titularului de cont se realizează prin intermediul formularului de mai jos. Acesta va fi activ până pe 15 noiembrie 2023.

Formular transmitere date bancare (formular activ pana pe 15 noiembrie 2023)

INCARCAREA ACTELOR:  Date de identificare și acordul de consimțământ împreună cu extrasul de cont și copia actului de identitate a titularului de cont se vor salva într-o arhivă cu numele respectând formatul NUME_PRENUME.zip. Arhiva nu poate avea mai mult de 10 Mb. De exemplu, daca elevul se numește Ionescu Marin, arhiva conținând actele pentru pentru transferul bancar al premiului, se va numi: IONESCU_MARIN.zip.

Vă așteptam cu mare drag!

Detalii referitoare la eveniment vor fi publicate pe site, în timp util.

Posted in an-2023-2024.