DETALII PRIVITOARE LA ORGANIZAREA TESTĂRII INIȚIALE 

Sâmbătă 7 octombrie 2023, între orele 9.00 și 11.00, va avea loc testarea inițială cu prezență fizică pentru elevii claselor a V-a la disciplinele Matematică, Limba Română, Limba Engleză, Informatică și clasa a VI-a Fizică, în vederea admiterii la cursurile Centrului Județean de Excelență Prahova. Testarea online pentru disciplina Logică va începe la ora 9:30.

Testarea cu prezență fizică se va desfășura în Colegiul Național “Ion Luca Caragiale”, Ploiești. Accesul elevilor în săli este permis doar între orele 8.30 – 8.45. Elevii vor avea asupra lor un act de identitate(copie certificat de naștere) sau carnet de note cu poza, stampilat pentru anul școlar curent. Elevii nu vor fi primiți în sală după începerea probei. Nu se vor prezenta elevi din clasele unde nu s-au scos locuri la testare!

Așezare săli testare inițială – C.N.I.L.Caragiale 

Testarea online, la disciplina Logică, va consta într-o probă sub forma unui test, al cărui link va fi transmis la orele 9.30, pe adresele de email ale candidaților, pe care aceștia le-au declarat în formularul online de înscriere. Pentru completare, formularul necesita conectarea pe conturile de pe domeniul @centrulexcelenta.com ale căror credențiale au fost deja transmise elevilor. Răspunsurile sunt așteptate între orele 9.30-11.30.

Rezultatele la disciplinele la care selecția se realizează pe baza portofoliilor încarcate în formularul online de înscriere, vor fi postate pe site, împreuna cu toate disciplinele, până pe 9 octombrie 2023.

În vederea afișării rezultatelor cu protejarea datelor personale, toți elevii au primit un email (pe adresele personale declarate în formularul online de înscriere) care conține un cod unic de identificare. Acesta va fi solicitat și în cadrul testării online de la Logică.

Vă rugăm ca în această perioadă să consultați cu regularitate site-ul și emailul personal. 

Posted in an-2023-2024.